Ai nevoie de: un pachet aluat fraged simplu, 80g anchois, 6-8 roșii cherry, 100g roșii uscate, coaja de la o lămâie, 3-4 căței de usturoi, 4 fire ceapă verde, 150 ml smântână, 3 ouă, 50g măsline, 100g brânză feta, oregano proaspăt, ulei, sare și piper.
Mod de preparare:
- Așază într-o formă aluatul decongelat la temperatura camerei și înțeapă-l cu furculița. Dă la cuptor, la 180ºC, pentru 15-20 min.
- Pregătește umplutura: Taie măslinele, roșiile uscate, roșiile cherry, fileurile de anchois, ceapa verde și usturoiul.
- Într-un bol, bate ouăle și toarnă deasupra smântâna și coaja de lămâie rasă. Toarnă compoziția peste aluatul copt.
- Adaugă bucăți de brânză feta si restul de ingrediente tăiate.
- Dă la cuptor, la 180ºC, pentru 35-40 min.