Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco PATISERO, 1 ou, 250 g iaurt grecesc (10%), 250 g mascarpone, 200 g căpșuni, 50 g zmeură, 50 g afine, 2 linguri cu zahăr pudră cu vanilie, mentă pentru decor.
Mod de preparare:
- Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Întinde puțin aluatul, cu un sucitor.
- Încinge cuptorul la 180 de grade.
- Taie aluatul după dimensiunea tăvii de tartă: dreptunghiulară 30 cm x 11 cm.
- Pentru aluatul rămas, folosește-te de niște forme mai mici pentru mini-tarte, 3-4.
- Unge tava cu puțin ulei și pune aluatul în tavă.
- Înțeapă aluatul din loc în loc, cu furculița și unge toată suprafața tăvii cu ou bătut.
- Pune tava în congelator cca 15 min. apoi coace tarta la 180 de grade, 20-30 de minute, până capătă o culoare frumoasă aurie.
- Amestecă iaurtul cu brânza mascarpone și zahărul pudră.
- Umple tarta cu amestecul de iaurt și mascarpone. Decorează cu fructe proaspete.