Ai nevoie de: un pachet aluat fraged dulce, 150g unt topit, 500g cremă de brânză, 2 ouă, 100ml lapte, 150g zahăr, 2 linguri de făină, 4 linguri piure de fructe.
Mod de preparare:
- Lasă aluatul să se decongeleze bine la temperatura camerei. Coace aluatul sub formă de biscuit la 180ºC. După ce se răcește, mărunțește-l, amestecă-l cu untul topit și apoi presează-l în forma dorită pentru cheesecake. Dă din nou la cuptor pentru 15 minute la 180ºC, apoi scoate din cuptor și micșorează temperatura la 130ºC.
- Amestecă crema de brânză cu ouăle, zahărul, laptele și făina. Toarnă compoziția în formă.
- Cu o linguriță, pune peste compoziție câte puțin piure de fructe din loc în loc, în cerc, apoi, cu o scobitoare sau băț de frigăruie, desenează, într-un singur sens, un cerc prin toate picăturile de piure, pentru a crea astfel inimioare.
- Dă din nou la cuptor pentru încă 45-50 minute.