Ai nevoie de: 1 pachet foietaj Linco PATISERO, 1 lingură ulei de măsline, 120 g baby spanac, 350 g somon proaspăt – file, sare, piper, 2 linguri cremă de brânză aromatizată cu usturoi și pătrunjel.
Mod de preparare:
- Lasă foietajul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Încinge cuptorul la 210 grade.
- Încinge puțin ulei într-o tigaie, adaugă spanacul. Potrivește gusutul cu sare și piper. Gătește cca 1 min.
- Întinde foietajul cu sucitorul. Adaugă un strat de spanac peste foietaj, apoi crema de brânză și somonul, peste care ai presărat puțină sare și piper.
- Împăturește totul și strânge bine marginile. Unge rulada cu puțin ou bătut, presară sare și piper.
- Coace 20-25 minute sau până ce foietajul s-a rumenit frumos.
- Lasă cca 10-15 minute, să se odihnească, înainte să porționezi.