Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco PATISERO, 1 ou, 200 g mascarpone, 200 g smântână vegetală, 200 g căpșuni
Mod de preparare:
- Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Încinge cuptorul la 220 grade.
- Întinde puțin aluatul și decupează 12 discuri/biscuiți cu diametrul de 8 cm.
- Unge fiecare disc cu puțin ou bătut și presară zahăr tos pe fiecare disc.
- Coace discurile de aluat la 190 grade, 20 de minute.
- Bate smântâna vegetală împreună cu brânza mascarpone, 6-8 minute, până capătă consistența unei creme omogene.
- Lasă discurile de aluat să se răcească.
- Pe 6 dintre discuri pune 2-3 linguri cu cremă.
- Taie căpșunile în bucăți potrivite și pune pe fiecare din cele 6 discuri pe care ai pus crema, câteva bucăți de căpșuni.
- Pune apoi discul capac și presează ușor, astfel încât crema să unească cele două felii de aluat.
- Îndepărtează cu o spatulă, excesul de cremă de pe margini.
- Vei obține 6 burgeri dulci pe care trebuie să îi pui la frigider 4-5 ore, înainte de servire.
- Servește burgerii cu căpșuni proaspete.