Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco Patisero Pentru umplutură: 3 ouă, 400 g cremă de brânză, 3 fructul pasiunii, 3 linguri zahăr pudră cu vanilie, Decor: 400 g de căpșuni,…
Ai nevoie de: 1 aluat fraged Linco Patisero Pentru Panna cotta: 400 ml lapte gras, 20 g foi de gelatină, 2 linguri zahăr pudră cu vanilie, 400 ml smântână 32%, 1 linguriță…
Ai nevoie de: Pentru bază: 1 pachet Foi Fine de Plăcintă, 250 g iaurt grecesc 10%, 200 g margarină, 6 ouă mari, 1 lingură zahăr, sucul şi coaja rasă de la 4…
Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco PATISERO Pentru crema de cocos: 650 ml apă, 300 g zahăr, 200 g lapte praf, ½ linguriţă esenţă vanilie, 400 g fulgi de cocos, 100…
Ai nevoie de: 1 pachet foitaj Linco Patisero; 1 litru de lapte gras; 6 gălbenușuri; 100 g unt; 160 g zahăr pudră; 100 g amidon; 1 praf de sare; 20 g gelatină; ½…
Ai nevoie de: 1 pachet foietaj Linco Patisero; 250 g roșii cherry; 100 g roșii uscate cubulețe; 1 căpățână usturoi; 6 linguri ulei măsline; 200 g brânză feta; 300 g urdă; 150 ml…
Ai nevoie de: 1 pachet foi plăcintă Linco PATISERO, 100g unt, 500g brânză ricotta, 3 ouă, 160g zahăr pudră, ½ linguriță esență lămâie, 400g căpșuni, 50g fistic, 2 crenguțe rozmarin pentru decor.
Ai nevoie de: 1 pachet foi plăcintă Linco PATISERO, o legătură sparanghel proaspăt, 100g unt sau ulei, 200g parmezan ras, sare și piper.
Ai nevoie de: 500g aluat fraged dulce Linco PATISERO, 500g mix fructe (căpșuni, afine, zmeură, mango copt, fructul pasiunii), mentă proaspătă, 300g mascarpone, 80g zahăr pudră cu aromă de vanilie, 2 linguri…
Ai nevoie de: 500g aluat fraged dulce Linco PATISERO, 3 piersici coapte, 250g mascarpone, ulei pentru uns, 80g zahăr pudră, 100ml smântână lichidă, 50g fistic, fructe pentru decor.
Ai nevoie de: 500g aluat fraged sărat Linco PATISERO, 200g roșii chery, 250g telemea oaie, câteva fire de mărar, 2 ouă, 1 gălbenuș, sare, piper.
Ai nevoie de: 500 g aluat, 250 g cremă de brânză, 100 g zahăr tos, 3 ouă, 2 linguri amidon, coaja de la o lămâie, 125 g afine, câteva fire de mentă.
Ai nevoie de: 500g aluat fraged dulce Linco PATISERO, 100g ciocolată neagră, 300g înghețată de fistic, 50g fistic (opțional, pentru decor).
Ai nevoie de: un pachet aluat foietaj, 2 bucăți file de somon, 100g parmezan ras, 3-4 căței de usturoi, 250g mascarpone, 200g spanac, 1 ou, 6-8 roșii cherry, ulei, sare și piper
Ai nevoie de: un pachet aluat foietaj, 250g roșii uscate, 3-4 căței de usturoi, 100g parmezan, 1 ou, ulei, sare și piper