Tartă cu fructul pasiunii și căpșuni

Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco Patisero Pentru umplutură: 3 ouă, 400 g cremă de brânză, 3 fructul pasiunii, 3 linguri zahăr pudră cu vanilie, Decor: 400 g de căpșuni,…

Tartă cu panna cotta, zmeură și fistic

Ai nevoie de: 1 aluat fraged Linco Patisero Pentru Panna cotta: 400 ml lapte gras, 20 g foi de gelatină, 2 linguri zahăr pudră cu vanilie, 400 ml smântână 32%, 1 linguriță…

Plăcintă cu iaurt şi portocale

Ai nevoie de: Pentru bază: 1 pachet Foi Fine de Plăcintă, 250 g iaurt grecesc 10%, 200 g margarină, 6 ouă mari, 1 lingură zahăr, sucul şi coaja rasă de la 4…

Prăjitură cu cocos şi ciocolată

Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco PATISERO Pentru crema de cocos: 650 ml apă, 300 g zahăr, 200 g lapte praf, ½ linguriţă esenţă vanilie, 400 g fulgi de cocos, 100…

Cremșnit

Ai nevoie de: 1 pachet foitaj Linco Patisero; 1 litru de lapte gras; 6 gălbenușuri; 100 g unt; 160 g zahăr pudră; 100 g amidon; 1 praf de sare; 20 g gelatină; ½…

Tartă mediteraneană

Ai nevoie de: 1 pachet foietaj Linco Patisero; 250 g roșii cherry; 100 g roșii uscate cubulețe; 1 căpățână usturoi; 6 linguri ulei măsline; 200 g brânză feta; 300 g urdă; 150 ml…

Tartă cu ricotta și căpșuni

Ai nevoie de: 1 pachet foi plăcintă Linco PATISERO, 100g unt, 500g brânză ricotta, 3 ouă, 160g zahăr pudră, ½ linguriță esență lămâie, 400g căpșuni, 50g fistic, 2 crenguțe rozmarin pentru decor.

Sparanghel crocant

Ai nevoie de: 1 pachet foi plăcintă Linco PATISERO, o legătură sparanghel proaspăt, 100g unt sau ulei, 200g parmezan ras, sare și piper.