Ruladă cu ciocolată și portocale

Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO 400 g, 150 g ciocolată neagră 70% cacao, 3 linguri cu unt, coaja de la 2 portocale, 3 lingurițe cu zahăr brun, 1 gălbenuș…

Pere în foietaj

Ai nevoie de: aluat foietaj Linco PATISERO, 3 pere coapte, dar ferme, 750 ml vin roșu, 180 g zahăr, coaja și sucul de la 1 lămâie, 1 steluță anason, 1 băț de…

Croissant

Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO, 1 ou pentru uns, gemul – dulceața preferată, o cafea delicioasă sau un ceai savuros.

Rulouri cu brânză sărată

Ai nevoie de: 1 pachet foi de plăcintă Linco PATISERO, 500 g telemea de vacă, 2 ouă, 100 g smântână 25% grăsime, sare, piper, 100 g unt topit pentru uns, 1 ou…

Rulouri cu spanac

Ai nevoie de: 1 pachet foi Linco PATISERO, 100 g unt, 1 kg spanac, 4 căței usturoi, 1 ceapă, 2 linguri ulei, 1 ou pentru uns.

Cornulețe cu magiun

Ai nevoie de: 1 aluat fraged Linco PATISERO; 250 g magiun de prune, 2 lingurițe esență de rom, 100 g miez de nucă copt și zdrobit, 80 g zahăr pudră.

Aluat fraged cu mere

Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco PATISERO, 50 g unt la temperatura camerei, 50 g scorțișoară măcinată, 100 g zahăr brun, 4 mere, sucul de la 1 lămâie, zahăr pudră…

Plăcintă cu spanac si feta

Ai nevoie de: 1 pachet foi Linco PATISERO, 100g unt, 800g spanac congelat, 1 praz, 2 linguri ulei, 3 ouă, 150g iaurt grecesc, 300g brânză feta, sare și piper.

Tartă cu piersici și afine

Ai nevoie de: 400 g aluat foietaj Linco PATISERO, 200 g cremă de brânză, 2 linguri zahăr pudră, 250 g afine, 4 piersici mari, mentă pentru decor.

Foietaj cu cremă de brânză și fructe

Ai nevoie de: 400 g aluat foietaj Linco PATISERO, 200 g cremă de brânză, 400 g mix fructe de pădure (zmeură, afine, căpșuni, coacăze), 2 linguri zahăr pudră, 1 ou pentru uns,…