Plăcințele cu gem de zmeură

Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO, 1 borcan cu gem de zmeură (sau gemul preferat, de o consistență potrivită), 1 ou, 80 g zahăr pudră cu vanilie. Mod de preparare:…

Minirulouri cu cârnăciori

Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO, 1 ou, 400 g cârnăciori de bere, 300 g iaurt grecesc, 1 cățel usturoi (ras), frunze de mentă (tăiate mărunt), coaja rasă și scursă…

Somon în foietaj

Ai nevoie de: 1 pachet foietaj Linco PATISERO, 1 lingură ulei de măsline, 120 g baby spanac,  350 g somon proaspăt – file, sare, piper, 2 linguri cremă de brânză aromatizată cu…

Pizza foietaj

Ai nevoie de: aluat foietaj Linco PATISERO, 4 linguri sos pesto roșu, 100 g mozzarella, 100 g roșii cherry, 100 g măsline fără sâmburi, 2-3 crenguțe de oregano, 1 ou pentru uns.

Camembert în foietaj

Ai nevoie de: 400 g aluat foietaj Linco PATISERO, 2 bucăți de brânză Camembert, 1 ou pentru uns, 4 linguri dulceață de afine, 50 g fistic măcinat, câteva căpșuni proaspete, salată de…

Tartă Tatin cu ceapă și buratta

Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO 400 g, 1 lingură semințe de pin sau migdale tocate, 6 cepe eșalot curățate, tăiate pe lungime, 2 lingurițe cu ulei, sare, piper, 100…

Ruladă cu ciocolată și portocale

Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO 400 g, 150 g ciocolată neagră 70% cacao, 3 linguri cu unt, coaja de la 2 portocale, 3 lingurițe cu zahăr brun, 1 gălbenuș…