Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO 400 g, 150 g ciocolată neagră 70% cacao, 3 linguri cu unt, coaja de la 2 portocale, 3 lingurițe cu zahăr brun, 1 gălbenuș pentru uns
Mod de preparare:
- Topește ciocolata împreună cu untul.
- Încinge cuptorul la 200 de grade.
- Adaugă coaja de portocală în amestecul de ciocolată și lasă să se răcească.
- Rulează aluatul și întinde peste umplutura de ciocolată răcită.
- Rulează aluatul ca pe o ruladă, apoi taie aluatul în 2 pe lungime și apoi împletește cele 2 bucăți de aluat.
- Strânge rulada astfel obținută sub forma unei cronițe.
- Pune în tavă, unge cu ou și presară puțin zahăr brun.
- Coace la 200 de grade 20-25 minute.
- După ce scoți rulada din cuptor, pudrează cu zahăr și presară puțină coajă de portocale.