Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO 800 g, 36 felii subțiri de bacon (cca. 300 g), 1 ou, sare, piper,1 linguriță cu usturoi pudră.
Mod de preparare:
- Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Încinge cuptorul la 220 de grade.
- Taie aluatul pe lățime, în 3 bucăți egale (14 cm lățime, fiecare).
- Din fiecare bucată, taie apoi fâșii de 2 cm lățime (12 fâșii din fiecare bucată).
- Înfășoară o felie de bacon pe fiecare fâșie de aluat și răsucește.
- Procedează la fel până termini fâșiile de aluat și feliile de bacon.
- Bate oul cu sare, piper și usturoi pudră.
- Unge fiecare răsucită cu puțin ou bătut.
- Coace răsucitele 20 de minute la 200 de grade.