Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco PATISERO
Pentru crema de cocos:
650 ml apă, 300 g zahăr, 200 g lapte praf, ½ linguriţă esenţă vanilie, 400 g fulgi de cocos, 100 g margarină la temperatura camerei.
Pentru glazura de ciocolată: 400 ml frişcă naturală, 400 g ciocolată.
Mod de preparare:
- Dezgheață aluatul fraged conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Înțeapă aluatul cu furculița și coace la 175 de grade pentru cca. 15-20 minute.
- Pentru cremă: amestecă zahărul cu laptele praf. Fierbe apa și adaugă amestecul de zahăr și lapte praf. Când dă în clocot ia de pe foc. Lasă puțin să se răcorească și adaugă fulgii de cocos, margarina și esența de vanilie. Toarnă crema peste aluatul copt.
- Pentru glazură: încălzește smântâna pentru frișcă și toarnă peste ciocolata mărunțită. Omogenizează și toarnă glazura peste prăjitură. Dă la rece și decorează cu chips-uri de cocos.