Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO, 1 ou, 400 g cârnăciori de bere, 300 g iaurt grecesc, 1 cățel usturoi (ras), frunze de mentă (tăiate mărunt), coaja rasă și scursă de la 4 castraveți,1 fir de ceapă verde,1 praf de sare.
Mod de preparare:
- Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Taie aluatul în fâșii lungi, subțiri de cca. 1 cm grosime.
- Ia câte un cârnăcior și înfășoară-l într-o bucată de aluat și taie apoi aluatul.
- Încinge cuptorul la 200 de grade.
- Continuă așa până termini aluatul și cârnăciorii.
- Unge fiecare rulou de cârnăcior cu ou bătut.
- Coace rulourile la 200 de grade, 15-20 de minute.
- Pentru sos, amestecă toate ingredientele: iaurt, usturoi, mentă, castraveți, sare.
- Servește minirulourile cu sos și bere.