Mini tarte cu cremă de brânză, mascarpone și fructe

Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco PATISERO, 1 ou, 250 g cremă de brânză, 250 g mascarpone, 200 g căpșuni, 50 g zmeură, 50 g afine, semințele de la 1 rodie, 2 linguri cu zahăr pudră cu vanilie, mentă pentru decor.

Mod de preparare:

  1. Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Întinde puțin aluatul, cu un sucitor.
  3. Încinge cuptorul la 180 de grade.
  4. Taie aluatul după dimensiunea formelor de tartă.
  5. Unge tava cu puțin ulei și pune aluatul în tavă.
  6. Înțeapă aluatul din loc în loc, cu furculița și unge toate tartele cu ou bătut.
  7. Pune formele de tartă în congelator aproximativ 15 minute, apoi coace tartele la 180 de grade 20-30 de minute, până capătă o culoare frumoasă aurie.
  8. Amestecă brânza mascarpone cu crema de brânză și zahărul pudră.
  9. Umple tartele cu cremă și decorează cu fructe proaspete.
    albă.
  10. Pune tortul la frigider pentru 3-4 ore.
  11. Decorează cu afine proaspete și coaja de lămâie