Ai nevoie de: 1 aluat foietaj Linco PATISERO 400 g, 30 g unt topit, 3 căței de usturoi, 50 g parmezan ras, 1 lingură cu rozmarin proaspăt sau uscat, 1 ou
Mod de preparare:
- Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Încinge cuptorul la 220 de grade.
- Amestecă untul topit cu cei 3 căței de usturoi tocați mărunt.
- Întinde untul topit pe toată suprafața aluatului.
- Presară parmezanul ras și rozmarinul.
- Taie apoi aluatul pe jumătate, pe lungime și pe lățime.
- Continuă să tai fâșii egale din aluat, late de 1-2 cm.
- Înnoadă apoi fiecare fâșie din aluat.
- Unge fiecare înnodată astfel formată, cu ou bătut.
- Coace înnodatele la 210 grade, 20-25 de minute.