Ai nevoie de: 1 pachet foi de plăcintă Linco PATISERO, 300 g zahăr brun, 100 g unt, 200 g ciocolată neagră, 100 g ciocolată albă
Mod de preparare:
- Lasă foile să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Taie foile în 2 părți egale, pe lung. Vei obține 26 de fâșii.
- Unge fiecare fâșie de aluat cu puțin unt topit, presară 1 linguriță cu zahăr brun și rulează strâns.
- Încinge cuptorul la 210 grade, apoi redu temperatura la 190 de grade.
- Procedează la fel până ce termini toate foile.
- Unge rulourile astfel formate cu puțin unt pe deasupra și presară puțin zahăr brun.
- Coace rulourile la 190 de grade, 20-25 de minute.
- Topește ciocolata neagră și ciocolata albă, în cuptorul cu microunde, 10-20 de secunde.
- Scufundă fiecare rulou în ciocolata neagră, apoi presară peste puțină ciocolată albă.