Ai nevoie de: 1 pachet foi de plăcintă Linco PATISERO, 100 ml ulei vegetal, 26 felii de șuncă sau bacon, 26 felli de brânză cheddar maturată, 26 felii de cașcaval, 4 fire de ceapă verde tocate mărunt
Mod de preparare:
- Lasă foile să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Încinge cuptorul la 220 de grade.
- Taie foile în jumătăți, pe lung.
- Unge fiecare fâșie cu puțin ulei.
- Adaugă pe fiecare fâșie o felie de brânză cheddar, o felie de șuncă, o felie de cașcaval și puțină ceapă verde tocată.
- Rulează strâns.
- Continuă până termini cele 26 de fâșii de aluat.
- Unge fiecare rulou astfel format cu puțin ulei și coace la 190 de grade, 20-25 de minute.
- Merg de minune cu un sos de roșii.