Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco PATISERO, 200 g cremă de brânză, 200 g iaurt grecesc, ¼ linguriță esență migdale, 80 g zahăr pudră cu vanilie, 3-5 caise, 180 ml prosecco, 80 g zahăr pudră cu vanilie, 2 crenguțe de rozmarin.
Mod de preparare:
- Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Încinge cuptorul la 200 grade, apoi redu temperatura la 190 grade.
- Întinde aluatul cu sucitorul și pune-l într-o tavă dreptunghiulară, 10 x 29 cm, tapetată cu hârtie de copt.
- Presează ușor marginile aluatului și îndepărtează excesul de aluat.
- Înțeapă cu furculița și pune tava la frigider pentru 30 minute.
- Amestecă iaurtul grecesc cu crema de brânză, 80 g zahăr pudră și esența de migdale.
- Pune la frigider până se coace tarta.
- Taie caisele în sferturi și amestecă-le cu 80 g zahăr pudră, crenguțele de rozmarin și prosecco.
- Pune-le la frigider până se coace tarta.
- Scoate tarta din congelator și coace la 190 grade, 20-25 minute.
- Lasă apoi să se răcească și umple tarta cu cremă de brânză.
- Pune deasupra feliile de caise aromatizate cu rozmarin și prosecco.