Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco PATISERO, 50 g mure, 1 lingură cu afine, 200 g cremă de brânză, 100 g iaurt grecesc, 2 linguri cu zahăr pudră cu vanilie, 150 g mure pentru decor, 100 g afine pentru decor, frunze de mentă pentru decor.
Mod de preparare:
- La aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Întinde puțin aluatul cu sucitorul și decupează 6 discuri de 13 cm în diametru.
- Unge 6 forme de minitarte cu diametrul de 11 cm, apoi adaugă în fiecare formă câte un disc din aluat și presează ușor pe margini.
- Înțeapă aluatul cu furculița din loc în loc și pune tartele la congelator, cca. 30 minute.
- Încinge cuptorul la 220 de grade, apoi redu temperatura la 190 de grade și coace tartele direct din cogelator, pentru 15-20 minute, până capătă o culoare aurie.
- Dă la blender 50 g mure cu 1 lingură de afine.
- Omogenizează crema de brânză cu cele 2 linguri de zahăr pudră și piureul de fructe.
- După ce tartele s-au copt și răcit, umple fiecare tartă cu crema de brânză și fructe.
- Decorează cu fructe proaspete și frunze de mentă.