Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco PATISERO, 1 ou, 250 g cremă de brânză, 250 g mascarpone, 200 g căpșuni, 50 g zmeură, 50 g afine, semințele de la 1 rodie, 2 linguri cu zahăr pudră cu vanilie, mentă pentru decor.
Mod de preparare:
- Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Întinde puțin aluatul, cu un sucitor.
- Încinge cuptorul la 180 de grade.
- Taie aluatul după dimensiunea formelor de tartă.
- Unge tava cu puțin ulei și pune aluatul în tavă.
- Înțeapă aluatul din loc în loc, cu furculița și unge toate tartele cu ou bătut.
- Pune formele de tartă în congelator aproximativ 15 minute, apoi coace tartele la 180 de grade 20-30 de minute, până capătă o culoare frumoasă aurie.
- Amestecă brânza mascarpone cu crema de brânză și zahărul pudră.
- Umple tartele cu cremă și decorează cu fructe proaspete.
albă. - Pune tortul la frigider pentru 3-4 ore.
- Decorează cu afine proaspete și coaja de lămâie