4 mini tarte cu diametrul de 11 cm
Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco PATISERO, 150 ml smântână pentru frișcă, 200 g cremă de brânză, 80 g zahăr pudră cu vanilie, 1 lingură cu suc de lămâie, 250 g căpșuni, mentă proaspătă.
Mod de preparare:
- Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Încinge cuptorul la 220 de grade.
- Întinde aluatul cu sucitorul, apoi decupează 5 forme rotunde cu diametrul de 15 cm, pentru 5 mini tarte.
- Pune aluatul în formele de tartă, înțeapă aluatul cu o furculiță, din loc în loc și pune formele la congelator 30 de minute.
- Bate cu mixerul smântâna pentru frișcă împreună cu zahărul.
- Apoi amestecă smântâna cu crema de brânză și omogenizează ușor.
- Coace tartele la 190 de grade 25-30 de minute.
- Umple tartele răcite cu crema de brânză și decorează cu căpșuni.