Ai nevoie de:1 aluat fraged simplu Linco PATISERO, 50 g parmezan ras, 2 linguri cu rozmarin tocat foarte mărunt, 6 crenguțe de salvie, 4 crenguțe de rozmarin, 4 crenguțe de cimbrișor, 1 ou.
Mod de preparare:
- Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Încinge cuptorul la 220 grade.
- Întinde aluatul și presară pe toată suprafața, parmezanul ras și rozmarinul tocat mărunt.
- Pune o foaie de copt deasupra aluatului și rulează apoi cu sucitorul, astfel încât parmezanul și rozmarinul tocat să intre în aluat.
- Pune apoi, din loc în loc, câte 1-2 frunze din ierburile aromatice.
- Adaugă din nou foaia de copt și presează ușor cu sucitorul, astfel încât frunzele aromatice să intre în aluat.
- Decupează biscuiți cu ajutorul unei forme rotunde sau cu un pahar pudrat cu puțină făină.
- Bate oul cu o furculiță și unge marginile biscuiților.
- Coace biscuiții la 190 de grade, 15-20 min.