4 mini tarte cu diametrul de 11 cm
Ai nevoie de: 1 aluat fraged dulce Linco PATISERO, 1 ou, 2 linguri cu zahăr tos, 9 linguri cu gem de zmeură, 200 g căpșuni. Opțional: poți servi scrisorile dulci cu câte 1 cupă din înghețata preferată.
Mod de preparare:
-
Lasă aluatul să se dezghețe conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
-
Încinge cuptorul la 220 grade.
-
Întinde aluatul cu sucitorul până obții o foaie de aluat de aproximativ 30 cm x 30 cm.
-
Taie apoi pătrate de 10 cm x 10 cm. Vei obține 9 astfel de pătrate din aluat.
-
Pune câte 1 lingură cu gem pe fiecare pătrat de aluat, apoi închide cu grijă cele 3 colțuri, așa cum închizi o scrisoare/un plic, presând ușor aluatul, să te asiguri că s-a lipit.
-
Unge fiecare plic astfel obținut cu puțin ou bătut și presară puțin zahăr tos.
-
Coace scrisorile astfel obținute, 15-20 minute, la 190 grade, până capătă o culoare aurie.
-
Servește scrisorile dulci cu căpșuni proaspete și o cupă de înghețată.