Ai nevoie de: 1 pachet foi de plăcintă Linco PATISERO, 250 g brânză de capră cremoasă – tartinabilă, 400 g sfeclă roșie coaptă, 100 g miere, 100 g miez de nucă, 100 g unt topit,1 ou, sare, piper.
Mod de preparare:
- Unge o foaie de plăcintă cu unt, împăturește-o în 2, unge din nou, împăturește-o din nou în 2 și unge iar părțile neunse.
- Pune foia de plăcintă ușor încrețită, într-o formă de mini tartă. Continuă până termini foile din pachet. Presară sare și piper.
- Adaugă sfecla roșie coaptă și bucățile de brânză.
- Dă la cuptorul încins la 190 grade pentru aproximativ 20-30 minute.
- Scoate și presară miere și nuci pe fiecare tartă.
- Servește cu o salată fresh de rucola și roșii cherry.