Ai nevoie de: 1 pachet foietaj Linco Patisero; 250 g roșii cherry; 100 g roșii uscate cubulețe; 1 căpățână usturoi; 6 linguri ulei măsline; 200 g brânză feta; 300 g urdă; 150 ml iaurt grecesc; 4 ouă (3 pentru umplutură și 1 ou pentru a unge tarta); sare și piper; 4 crenguțe rozmarin.
Mod de preparare:
- Taie brânza feta în cubulețe potrivite și pune-le într-un bol cu 4 linguri ulei de măsline, sare, piper, 1 cățel de usturoi zdrobit și 1 crenguță de rozmarin. Acoperă și lasă la frigider peste noapte.
- Întinde aluatul și pune-l în tavă. Înțeapă cu furculița și coace în gol, 15 min. la 200 grade.
- Pune roșiile într-o tavă cu usturoiul, 2 linguri ulei măsline, 2 crenguțe rozmarin. Coace 15 minute la 200 grade.
- Amestecă urda sfărâmată cu ouăle, iaurtul, roșiile uscate.
- Pune compoziția peste foietajul copt, adaugă cubulețele de feta și roșiile coapte.
- Unge cu 1 ou bătut și coace la 180 grade 20 min.